twitterfacebooklinkedinemail

Pages

07 de febrer, 2015

I Trobada ICE UAB de Tecnologies a secundària

La robòtica està adquirint una importància progressiva en la vida de les persones i en el funcionament de la societat. La formació dels ciutadans requereix actualment una atenció específica en l'adquisició dels coneixements i habilitats necessaris per prendre decisions sobre el seu ús, per augmentar la capacitat d'actuar sobre l'entorn, per millorar la qualitat de vida i per comunicar-se de manera eficaç en la societat del coneixement actual.

L’equip de treball de Tecnologies i Competència Digital de l’ICE de la UAB organitza la primera  trobada de tecnologies a secundària dedicada a la programació i la robòtica educativa a secundària. Aquesta trobada té com a objectiu oferir un espai per compartir i potenciar el diàleg entre docents i intercanviar experiències desenvolupades a l'aula.


La veritat és que estem encantats amb el programa, tant pel que fa a la mostra d’experiències d’aula  com a la proposta de tallers simultanis. No deixeu de fer un cop d'ull als materials de la trobada... ;-)