twitterfacebooklinkedinemail

Pages

01 de desembre, 2008

El paper dels CRP

Divendres passat vaig assistir a la 7a jornada de treball de l'associació catalana de professionals dels centres de recursos pedagògics...
El Xavier Suñe va portar la taula de debat de l'àmbit TAC... La seva presentació va ser realment brillant... i penso que pot convidar a la reflexió... i a revisar/replantejar la funció i la raó de ser dels CRP... Bravo Xavi!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Xavier,

no vaig assistir a la Jornada. Em sembla molt important el paper dels CRP, però tinc alguns dubtes: com s'articula tot això amb un concepte més ampli de serveis educatius? No ens pot passar que cada CRP faci el seu portal i la seva "bona feina" replicant esforços en lloc de federar-los? Quin papar juguen en tot això els coordinadors TIC o TAC del territori i els Serveis centrals? com es sumen tots els esforços? En fi, si lliguéssim tot això, no seria formidable? ;-)

Em penso que la presentació atorgar una responsabilitat als CRP que no poden assumir en solitari. Sóc en un mar de dubtes, ja ho veus.

Cordialment,

Boris

Anònim ha dit...

Boris,

Coincideixo amb la teva sensació que cal sumar esforços... cal fer xarxa i compartir allò que fem i treballar d'una manera molt més col.laborativa... :-)

Precisament aquest va ser un dels punts que es van debatre a la jornada...

Salutacions,

xavi

f.xavier.suñé ha dit...

ei Boris,
com diu el Xavi, el primer punt de debat post-xerrada va ser sobre "fer xarxa i compartir allò que fem i treballar d'una manera molt més col.laborativa".
Lògicament els CRP "no poden assumir en solitari" el paper que proposo que juguin, per això vaig incidir en el paper dels grups SUPTAC i de la col·laboració entre ells. En ells hi estem implicats els CRP de cada demarcació i coordinadors territorials i aquests últims són el nexe amb serveis centrals. Tot lligat!
Portem molt de temps intentant "fer xarxa" sense aconseguir-ho, per raons diverses. Però estic segur que estem en el camí i arribarem, malgrat no ser fàcil.

xavi