twitterfacebooklinkedinemail

Pages

14 de març, 2005

Competència: Utilitzar el vocabulari TIC

Per treballar la competència "Utilitzar el vocabulari adient relacionat amb les TIC" es pot fer servir el recurs següent:

"Oi que segurament teniu un diccionari de català, castellà o anglès... Doncs també us aniria bé tenir un "ticcionari" . És a dir, un diccionari de termes relacionat amb les tecnologies de la informació i de la comunicació. Si us diem "marcatge" i ho relacioneu amb el futbol... o us diem "tallafoc" i penseu en els incendis... un consell: ja és hora de visitar aquesta web i fer una ullada als termes més bàsics."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé això de les TIC, si no recordo mal a Extremadura han engegat el projecte LinEx i tenen un ordinador per cada dos alumnes. El problema és que el 50% del professorat sembla que no el fa servir.
Les TIC faciliten la feina una vegada les saps fer servir i si tens els medis necessaris al centre però jo em trobo que el nivell de competència dels meus companys és molt minço i tampoc hi ha ganes :S ja veure'm què ens depara el futur.

Anònim ha dit...

Voltaire,
Si, a Extremadura han fet una aposta molt potent per la integració de les TIC a l'aula i el programari lliure a l'educació.
--
xavi