twitterfacebooklinkedinemail

Pages

08 d’abril, 2010

Exposició: Federico Fellini, Cosmètica dogmàtica, Objectes desclassificats

Fa un parell de setmanes vam anar al CaixaForum Barcelona... a veure les exposicions temporals que tenen programades. Un matí genial... i en bona companyia... ;-)
Federico Fellini. El circ de les il·lusions
Aquesta exposició, centrada exclusivament en les imatges, explora l'univers fellinià com en una mena de laboratori visual: inclou més de quatre-centes obres i s'hi propicia el diàleg entre les imatges fixes i les imatges animades. Es presenta Fellini a través de les seves diferents obsessions i s'exploren les seves fonts d'inspiració com a matèria primera del seu procés creatiu.

Cosmètica dogmàtica
La mirada de l'artista és el títol del cicle d'exposicions amb què es convida un artista a fer una exposició de les obres de la Col·lecció d'Art Contemporani. Enguany, l'artista convidat és Luis Gordillo, un dels pintors més importants que ha tingut el nostre país.

Objectes desclassificats
Els objectes que formen part de la nostra quotidianitat han determinat les creacions de molts artistes. Els antecedents es remunten al surrealisme i, durant les dècades de 1960 i 1970, a Fluxus i l'art conceptual. Actualment, l'objecte de consum forma part de la nostra experiència en l'art.