twitterfacebooklinkedinemail

Pages

26 de febrer, 2009

Un matí al MACBA...

Fa uns dies vam anar al MACBA... un matí de diumenge ben aprofitat... i amb unes exposicions realment interessants...

Cildo Meireles
L'exposició Cildo Meireles planteja, sense ànim retrospectiu, un recorregut per l'obra de l'artista (Rio de Janeiro, 1948) a través de les seves grans instal·lacions, els dibuixos i els objectes realitzats entre el 1967 i el 2008. Cildo Meireles és autor d'una obra d'una complexitat extraordinària, que arrela en la confluència de la política, la filosofia i la simbologia del nostre temps.
Cildo Meireles

Rabascall. Producció 1964-1982
L'exposició de Joan Rabascall (Barcelona, 1935) que organitza el Museu d'Art Contemporani de Barcelona es centra en les obres realitzades per l'artista des de principi dels anys seixanta fins als primers anys vuitanta, moment en què la utilització i la manipulació de les imatges procedents dels mitjans de comunicació construeix un discurs obertament crític sobre els mecanismes, els missatges i els tòpics que aquests mitjans imposen.
Rabascall. Producció 1964-1982

Thomas Bayrle. Diria que ja no som a Kansas
Aquesta exposició presenta una visió de conjunt de la pràctica de l'artista alemany Thomas Bayrle (Berlín, 1937) des de finals dels seixanta fins avui. Els inicis del seu treball se situen en un moment històric, polític i social clau en la història recent d'Europa. És un moment marcat per la necessitat de crear una nova concepció de la identitat cultural i de la sensibilitat estètica d'un país convuls, Alemanya
Thomas Bayrle. Diria que ja no som a Kansas
Ara bé, el millor de tot... la companyia... ;-)