twitterfacebooklinkedinemail

Pages

16 de maig, 2014

El Pro-Bot, un nou recurs de robòtica educativa, arriba a les escoles

El Pro-Bot ha arribat a Barcelona!!! Estem molt contents de tenir el germanet gran del Bee-Bot i de tenir l'oportunitat de dinamitzar un nou recurs de robòtica educativa... ;-)
Si els Bee-Bot han fet furor als centres d'infantil i primària, us imagineu quina mogudeta tindrem entre mans quan el Pro-Bot comenci a córrer per les escoles.




El Pro-Bot és com un robot controlat per la tortuga del Logo. De igual manera que el Bee-Bot, pot anar endavant i enrere i girar a esquerra i dreta. Però pot fer moltes coses més. Per exemple, amb el mecanisme de ploma permet dibuixar el recorregut que va realitzant.



El Pro-Bot també té la capacitat de repetir i de seguir una sèrie instruccions i estructures de control. D'aquesta manera, aquest recurs de robòtica educativa ens permet apropar la programació a les aules.

El robot incorpora diversos sensor de contacte, llum i so que permeten interactuar amb l'entorn i treballar de manera senzilla els principis bàsics dels sistemes de control i de la robòtica.



Recordeu la tortuga del Logo? Us agradava? A veure com condueix el nostre cotxe la tortuga. Com a mostra de possibles activitats inicials us deixo algunes senzilles propostes de recorreguts a programa. Us animeu a escriure el codi?




El Pro-Bot arriba a les aules i ho fa per afegir-se al gran ventall de recursos per treballar la programació i la robòtica educativa. Ara el nostre repte és dinamitzar aquest interessant recurs. Endavant!