twitterfacebooklinkedinemail

Pages

10 de juny, 2015

Barolucionem la programació i la robòtica


El projecte "Barolucionem la programació i la robòtica" de l'Escola Baró de Viver ha estat guardonat amb el primer premi de la modalitat centre en el V Concurs de Bones Pràctiques TIC del Consorci d'Educació de Barcelona.

https://www.flickr.com/photos/auladetecnologia/18919298361/sizes/l/


Per situar el seu projecte us deixo quatre línies...

Aquest projecte sorgeix com a fruit d’una experiència intensa viscuda el curs 2013-14 molt valorada per tot l’equip de mestres i els infants de l’escola ,tant nivell de motivació com a nivell competencial. És per aquest motiu que enguany hem volgut donar un pas endavant i continuar treballant la programació i la robòtica, transformant-la en un dels eixos fonamentals del nostre projecte que es basa en un aprenentatge significatiu, constructivista i creatiu.

Amb la voluntat i il·lusió d’aprendre de tot l’equip de mestres i dels infants de l’escola, ens hem proposat desenvolupar una línia pedagògica en la que inclou un treball competencial a través de la robòtica i la programació.

Les activitats que hem proposat ha estat portades a terme des de P3 fins a 6è de primària, tenint en compte els interessos dels infants, els seus moments evolutius i de les seves característiques individuals i pròpies.



L'enhorabona a tots els Barons i a totes les Baronesses!!!